Η έκδοση του ιστότοπου που βλέπετε είναι δοκιμαστική (beta) ώστε οι τεχνικοί μας να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για την ομαλή περιήγησης σας. Παράλληλα το site θα εμπλουτίζετε συνεχώς με άρθρα για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Γρίπη στη γάτα - Ποια είναι τα συμπτώματα;

H γρίπη της γάτας μπορεί εύκολα να μεταδοθεί με το φτέρνισμα ή βήξιμο. Μπορεί όμως να μεταδοθεί μόνο από γάτα σε γάτα ή κινδυνεύουμε κι εμείς; Αν και τα συμπτώματα μοιάζουν με την ανθρώπινη γρίπη μην ανησυχείτε, δεν μπορείτε να κολλήσετε γρίπη από τη γάτα σας.

Read more ...

Γιατί μαδάει η γάτα μου; Ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες;

Η γάτα σας χάνει τρίχωμα; Μην πανικοβάλλεστε. Είναι μία φυσική διαδικασία κατά την οποία πέφτουν οι νεκρές τρίχες. Οι γάτες που μένουν μέσα στο σπίτι συνήθως χάνουν τρίχωμα όλο το χρόνο. Οι γάτες που δεν απολαμβάνουν την ασφάλεια και ζεστασιά του σπιτιού, χάνουν τρίχωμα την άνοιξη και φθινόπωρο και φροντίζουν να έχουν πυκνή γούνα το χειμώνα.

Read more ...

Πότε ο εμετός της γάτας είναι κάτι ανησυχητικό;

Η γάτα σας έκανε εμετό; Πιθανόν να έχει συμβεί πολλές φορές χωρίς να δώσετε παραπάνω σημασία. Η αλήθεια είναι πως η αιτία μπορεί να είναι κάτι ακίνδυνο για την υγεία της αλλά κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να δώσουμε παραπάνω προσοχή και να κάνουμε μία επίσκεψη στον κτηνίατρο.

Read more ...

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

  • 1
  • 2