Η έκδοση του ιστότοπου που βλέπετε είναι δοκιμαστική (beta) ώστε οι τεχνικοί μας να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για την ομαλή περιήγησης σας. Παράλληλα το site θα εμπλουτίζετε συνεχώς με άρθρα για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Γάτας 2019

Ο οργανισμός Felina Eλλάδος, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γάτας (WCF), σας προσκαλούν στην ετήσια, διεθνή έκθεση μορφολογίας γάτας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Aπρίλιου, στην Πνευματική Εστία Βούλας (ΠΕΒ) διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου και Nαυσικάς, κεντρική πλατεία Bούλας.

Read more ...

Ο Garfield έγινε 40!

Ο διάσημος γάτος του πασίγνωστου comic του Jim Davis, o Garfield, έκλεισε φέτος τα 40 του χρόνια! Ο Garfield έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Ιουνίου του 1978 σε 41 εφημερίδες της Αμερικής, όταν ο ήρωας του Davis, ο οποίος ήταν έντομο, ο Gnorm Gnat, απορρίφτηκε από τους εκδότες, καθώς θεώρησαν ότι κανείς δεν μπορεί να ταυτιστεί με ένα έντομο και έτσι ο Garfield έγινε ο αντικαταστάτης του.

Read more ...

Η Scotland Yard σταματά τις έρευνες για τον περιβόητο "Δολοφόνο γατών" του νότιου Λονδίνου

Μετά από χρόνια έρευνας χωρίς αποτέλεσμα η αστυνομία ανακοίνωσε πως σταματά τις έρευνες για την σύλληψη του. Τα στοιχεία που συνέλεξαν από τις εργαστηριακές αναλύσεις DNA και την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που είναι διασκορπισμένες στην περιοχή δεν έδωσαν στοιχειά πως ο δολοφόνος είναι άνθρωπος.

Read more ...

Το υπουργείo γεωργίας των Η.Π.Α παραδέχτηκε πως χρησιμοποιεί μικρά γατάκια ως πειραματόζωα...

Η οργάνωση watchdog White Coat Waste Project (WCWP) κατηγορεί το υπουργείο γεωργίας των Η.Π.Α ότι τα τελευταία χρόνια, σε έρευνες που διεξήγαγε, έχει θανατώσει εκατοντάδες μικρά γατάκια. Η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες...

Read more ...

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

  • 1
  • 2